Thursday, June 3, 2010

Benim Ekşi'de Yazarlığım Gelmiş, Çatmış, Atar Bile Yapmış

Oturduk maaile, -tamam maaile olmasa da hınzır bir arkadaş ortamı- Aşk-ı Memnu izledik. Çogüldük çoeğlendik çokızdık; adeta bütün duygu buhranlarını ortak bir potada eriterek hissettiklerimizden yeni bir x'in ölümsüz eserinden dizisi çektik
(ps: o değil de Kalp Ağrısı'nın yayından kaldırılması? Neyin peşindesin ATV?)

Bi kere ortalama Ankara gençliği hemfikir: Ziyagillere gelin/damat gitmek istiyoruz. Erkek arkadaşlar için Nihal gayet uyumlu bir aday olarak görülmekte; "aldatıldığını hissetmeyecek kadar salak, aldatmayı finanse edebilecek kadar zengin" (buna da quotation kullanayım plagiarism olmasın). Bütün erkek popülasyonunun istediği bağyan tipi.
Biz kızlar da bi an Bülent mi diye düşündük. Özellikle rocksever gençler olarak Bülent'in son dönemdeki salon pogosunu ("o da ne salonmuş, her türlü dans etkinliğine açıldı; tangosu pogosu, gelecek yılki İKSV orada yapılsın bari") düşünerek kendisini takdir ettik; ama o toylukla da yaşanmaz be gülüm diyerek kendimizi Nihal'in erkek formatı olan Adnan'a yamayabiliriz.
Bi' arkadaş da Arsen hala dedi, kendisini yuhluyoruz. Yuh.

Şu da anlaşılmadı: Nihal kızım sen ne iş gördün de Behlül'e yat ortamında "uf şimdi bırak bu huzuru git birsürü işle uğraş" atarı verdin? Gören de asgari ücretle ev geçindirdin, borçlular kapıda, faturalar birikti sanacak.
ÖSS yalan oldu, tüm gün oturup camda Beylül bekliyosun. "Esra Erol'da koltuk boşalmış, yarın gelsin başlasın demişler." (bunu da ben dedim ama olsun yine quotation olsun havalı gözüksün çılgınsın men) Bi oturup finale sabahlamışlığın var mı izansız?

Behlül de ne ekmek yedi be arkadaş, sen git ailenin tüm zevcelerini birer birer iğfal et, sonra bi de banka hesaplarından özel üniversiteler, ayda bir değiştirilen arabalar, yatlar katlar, master yapılacak üniversitenin kütüphanesine yüklü bir bağış (hadi olum yemedik öyle senin Fulbright bursuymuş, statement of purpose nasıl yazılırlı googlelamaymış bunlarla uğraşacağını).
Yok yalı alalım orada otururuz, yok aman vazgeçtik Amerika'ya gidelim (orası da Gümüşhane'ye bağlı köy sanki ha deyince gidebileceğin); ama yalı da kalsın gelince kalırız. Ya bi gidin arkadaşım Çetin Özder'i mi kıskandınız ne, biz de öyle hunharca zengin olabilir ve bunu alenen yaşamakta beis görmeyiz diye?
Biz Ziyagil Holding, Behlül'ün refahı için çalışıyoruz.

Nihat Önal, üçün beşin peşindeymişsin; güçlünün yanında olalımcılığınla bana çok sevdiğim bir karakter olan Ivan Sergei Dimitriç Topov'u hatırlatman hoş olmadı.
Bi de işimdeyim gücümdeyim biriktirdiğim servetimdeyim insanı; gerek degustasyon gerek Tiger Woodsçuluk olsun her türlü zengin hobisinin baş kahramanı Çetin Özder de bu familya dramasına ha girdi ha girecek kendini bi çıkmazın içinde bulacak derken Firdevs yine yaptı yapacağını. Yalanlar dolanlar, oyunlar entrikalar derken "kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim" mottolu cefakar Türk kadını dalında ödülünü almak üzere Firdevs Yöreoğlu'nu sahneye davet ediyoruz.

Erkeklerle Aşk-ı Memnu izlemenin zararları madde 1: "woaah geyşa fantazisi laan" diye olay yapıldı. oysa biz bağyanlar olarak durumu hafif bir kıkırdama ile geçiştirecek, kendimizi dramanın asıl örgüsüne adayacaktık; olmadı.
madde 2: Beren Saat'in bacaklarına inceden dokundurmalar. anlamıyoruz sanıldı, ama anladık.

Katja da "ccc Türk Erkeğinin Gücü ccc" başlığına entry yazası; o kocası ne sahiplendi; alt tarafı formaliteden imza attınız attendance kağıdına yoklama yazar gibi, adam aldı torbaları çıktı geldi; yok helalimsin maralımsın, yok alından öpüp arabesk pozlar vermeler. kadirizm seninle yeniden tanımlandı aslında-adnanın-ajanı-olan-ama-hilmi-önalın-yanında-çalışan-şoför.

Beşir de bi gitsin, yok "evime götürün" beyanları (not: orası senin evin değil Beşir, orası Ziyagillerin evi ve sen bi beslemeden fazlası değilsin, bunun bilincine var. bak Cemile'yi, Şayeste Hanımları bi kalemde nasıl sildiler, senin tron tron öksürüklerine mi tav olacaklar); yok bahçeye şezlong açın da sunbath yapsın Beşir, yok bugün daha az öksürüyosun o zaman akşama parti verelim, bilmemne.
Bak çocuk, senin orada o payeyi almanın tek nedeni, ki söylemekten, yazmaktan bile hicap duyuyorum: habervaktim.com'dan farkın olmayarak bir cinsel birleşmeyi videoya alman.
("ulan rar dosyasını şifrelemeyi biliyon da videoyu mu silemedin g.t!" diye tepki geliyor an itibariyle). Şu an tehditle, hileyle, desiseyle oradasın; yoksa sana da Emirgan yolları gözükmüştü, beslemeliğine Matmazel'in evinde devam etmiştin. Öyle ortalarda atarlanacağına, otur oturduğun yerde ses çıkarma.

Ki hani tamam biz de aile çocukları olarak, zinayı suç addetmiş bir adaletin beşiği olarak kınadık Behlül ve Bihter'i; icabında bazı sahnelerde gözlerimizi kapadık ki ahlakımız bozulmasın (neyse allahtan yastık varmış); ama videolu şantaja da alkış tutamazdık; öyle muhteşiz iş ahlaka etiğe geldiğinde. Bi de sakın bana "ama Beşir o videoyu kimseye göstermedi ki" argümanı verilmesin, o anahtar folloş oldu bi Cemile'de, bi Matmazel'de, sonra Behlül falan. Yarın habervaktim.com'da "Skandal" başlığı altında verilse video kimse yadırgamayacak, öyle ortalık malı o cd.

Aşk-ı Memnu'dan öğrenmek istediklerim:
-Çetin Özder ne iş yapıyor? Özellikle son dönemde küçük insan parasını nereye yatırmalı? Öyle Barcelona-toplantı-hıkmık geyiği tutmaz; adam akıllı bilgiler versin biz de Nihat gibi kapısında yatalım kendisinin. Bi de İspanya kendisini kurtarsın önce, bilmiyoruz ekonomilerini sanki.
-Nihat Önal ne iş yapıyor? Kendisini bildik bileli bir işadamının kollarından diğerine en übermensch yancı gibi atıldı. Bununla mı çıkacak çoluğun çombalağın harcı? İki tane ne yaptıkları belirsiz adamın ağzına bakarak mı yaşayacak Peyker? Biraz insan ol Nihat, azıcık adam ol, biraz dik dur be. Alnının teriyle, bileğinin gücüyle kazan bi kere de maaşını.
-Arsen Ziyagil ne iş yapıyor? (o değil de Ziyagil yazınca bi garipsedim, sanki kadının soyadı hala) Zaten yazık, garibana zorlama iki-üç replik veriyorlar her bölümde alınmasın diye=(. O da mütemadiyen Hilmi Önal'la ilgili. Teyzeciğim sizin işiniz gücünüz yok mu? Bu Adnan kesin Euro'ya yatırım yapmıştır önceden, onun enkazıyla ilgilensenize. Cari açık aldı başını gidiyor, reel sektör üzüm üzüm üzülüyor; siz hala yat alalım, Hilmi Önal sucks! Bu ne biçim iş kadınlığı.
-Behlül Haznedar ne okuyor? Ben hayatımda böyle bohem öğrencilik yaşamı görmedim, ki özel okulda okuyorum yani; en tınmaz takmaz dediğim adamlar bile sınav öncesi harıl harıl özel ders alalım, not bulalım, kalırsam babam bu sefer s.çacak ağzıma modunda gezinirlerken Behlül bir akademik yılda üç sevgili eskitti. Transkriptten haber ver sen bebeğim, cgpa kaç?

Madamoseille de la Courton, vous ne serez jamais en mesure de comprendre ce qui continue votre niveau iq de trois et un caractère de naïveté. Anladınız onu, öptüm sçs kthxbye.

Şimdi biz de böyle çok alternatifiz çok enteliz diye buluştuğumuz ortamlarda (kadehten şarap bile içtik öyle diyeyim) oturduk bir Aşk-ı Memnu geyiği çevirdik ki Sting nası hala o arabadan inmeyip Kastamonu il sınırına dayandıysa o geyik de momentumuna halen devam etmekte.
Neyse amanh, jürisi olanlar utansın.

No comments:

Post a Comment