Wednesday, June 23, 2010

Bunların Hepsi Olric'ten Önce Oldu

Ben Oğuz Atay okuyorum (Tutunamayanlar, 44.Baskı, İletişim Yayınları, 2009), U tetris oynuyor (www.freetetris.org, level 7), B de "valla kız olsam future prospect adına Cüneyt Bey'i bi değerlendirirdim" dedi şu an. (Disconnectus Erectus'u önceden okumuş zaten; tetrise de nasıl kabiliyetsiz nasıl kabiliyetsiz insan bi süre sonra dalga geçmek yerine yanaklarını sıkıyor artık bu Teriyaki Soslu Tavuk'un alasını pişirenin)
Eet Esra Erol'u izliyoruz; akşam da İngiltere'yi destekliyoruz; ben bilindik nedenlerden dolayı, bi de artık yeni gözdemiz Manics nedeniylen, (Pumpkins-Arctics-Manics:aka pluralization) U da nerede kapitalist iğrenç zalim sömürgeci toplum varsa yaman bir takipçisi. Dün Fransa elenince bir uludu evde; "olm bak burası Türkiye 99%u Müslüman buranın adam ol önce o eli indir bakayım"cı komşuları gelip bizi recmedecekler diye korkulardan korku beğendim (a.korkuyu bağırarak gösterme b.korkuyu titreyerek gösterme c.korkuyu bir yere büzüşerek gösterme d.hepsi e.hiçbiri)

Glastonbury başlamış, biz noodle yapıyoruz. (U iki gün önce dedi ki Nuhun Ankara spagettisini eğer verimli bir biçimde değerlendirirsek bi ShangHai bi Peking noodle'ından farkı olmazmış- ya yalanın önde gideni ya da biz makarnayı verimli değerlendiren öğrenci topluluğunun yüz karasıyız)

Yarın ise Aşk-ı Memnu vs. artık hangi sömürgeci toplumun maçı varsao.
Bi de B öyle gidiyo "ben Tehlikeli Oyunlar'ı da okudum, ödünç vereyim sana iyice tanı Oğuz Atay'ı" diyo, sonra gitarda Ocean Spray çalıyo (gerçi bakılınca Akdeniz Akşamları Reloaded tandanslı bi akor dizilimi var parçanın da hevesi kırılmasın bu sanatkar gencin) sonra da Esra Erol'dan cinsiyet-fark etmez kendine future prospect arıyo ya; adeta can yakıyo.

Tabi bu yarın Aşk-ı Memnu için hunhar bir savaşa girişmeyeceğim anlamına gelmez; gerilla taktiğiymiş, stratejiymiş, psikolojik savaşmış, "bi ülkenin bağımsız olması için önce ekonomisinin gelişmiş olması gerekir(*)"ci klişeymiş her türlü unsuru kullanıyorum Biyter'in öldüğünü Beylül'ün kaçtığını, en önemlisi de Niyal'in Galatasaray formasına döndüğü anı görmek için.

(*)Ya Çin uyuyan dev ya, asıl Uzakdoğu'ya önem vermek lazım.
O değil de, Hindistan çok garip bi ülke ya. Sen o kadar büyü et, telekomünikasyonda olsun bi computer sciences'ta olsun (A ve R'ye Vuslat Planı. Çok Yakında.) al başını git efeler gibi hey (Shezhen Akshoua) sonra bu genelgeçerlerde, bu "olum Çin'de herkes zıplasa dünyada deprem olurmuş"çu, "büyüyen dev Çin"ci muhabbetlerde bir kere bile adın zikredilmesin, bir allahın kulu bile "durun! Hindistan da var ya! Harcamayın onca insanı" (Hindistan'da onca Lüksemburg'da nece?) demiyor ya, bu mazlumluğun, bu ezilmişliğin boyutu öyle yoğun ki x vs India diye World Cup maçı olsa U gider kesin x takımını tutar (x de böyle Bhutan'dan Özbekistan'a geniş bir skalada dünyayı dolduran ülkelerden Hindistan dışında herhangi biri)

Bi de önceki gün mü ne bütün bu Türkiye'de süregelen olaylardan sonra Yiğit Karaahmet "kesin Sezen Aksu şimdi bi parça daha besteler" demiş ya, biz ona ölümüne güldük. Hayır öylesine güldük ki "ya bak biz muhafazakar milletiz- Avrupa'nın ahlaksızlığını aldık yoksa etik kelimesi öztürkçedeki ekgilik'ten gelmekte ref.to Manas Destanı, cilt 3, syf 12)"ci komşular gelip bizi recmedecekler diye korkudan korku beğendim (a. korkuyu gülerek gösterme, b.korkuyu ağlayarak gösterme c.korkuyu hızlı hızlı nefes alarak gösterme d.hepsi e.hiçbiri)
Sonra ben o çok politik çok sosyal kişiliğimle bi atarlandım ya, of halimize bak bi de geleceğin emanet edileceği sanılan tayfanın bi parçası olacağız sözde; böyle 3.5 üstü gpa'ler (except for U and B), master başvuruları (except for U and B), ekonomi politik üzerine yazılar makaleler (except for U and B) falan.
Cüneyt Bey bile beğenmez bizi, öyle paravanı açtırdığımızla kalırız bak.

No comments:

Post a Comment